مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت در رسته دلخواه

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، من استخدامی درجه داری نیرو انتظامی هستم و تقریبا همه کارها اعم از مصاحبه ها، پزشکی، تحقیقات و .... را کاملا با موفقیت انجام داده ام، اما در مراحل پایانی و هنگام ثبت قرارداد و تکمیل پرونده
وقتی برای تعیین رسته، رسته انتظامی انتخاب کردم گفتن باید بری نزد پلیس پیشیگیری استان، وقتی من وارد شدم سرهنگی که در آنجا قرار داشت شروع کرد به پرسیدن سوال های شخصی و دومورد سوال کامپیوتر که من جواب ندادم چون از بس سختگیرانه و با جدیت با بنده صحبت کردن نتوانستم خوب حرف بزنم برای همین در قسمت تعیین رسته نوشتن که با ارزیابی شخصیتی و روحی و .... صلاحیت خدمت در رسته انتظامی را ندارم و تحویل رییس داد که مهر بزنه و که مهرم زد رییس و من واقعا دیگه مونده بودم که چیکار کنم این همه زحمت برای کاری که از کوچکی عاشقش بودم اینهمه زحمت و وقت و در آخر اینگونه!؟ میخواستم بدونم آیا احتمالش هست که من تو رسته انتظامی قبول شم؟ یا شانسم در این مورد صفره؟ یا میتونم با پیگیری های لازم کاری پیش ببرم؟؟؟ خیلی ممنون میشم جواب بدین، چون واقعا خیلی احساس بدی دارم ....

پاسخ ها :

رد صلاحیت خدمت در رسته انتظامی خدمت در رسته انتظامی رسته انتظامی رسته خدمتی رسته