مشاوره حقوقی رایگان - اراضی ملی و موات

با سلام اینجانب زمینی را که سابقا طبق رای کمیسیون ماده 12 موات بوده و طبق احکام صادره از دادگاه با زمین بایر تغییر کیفیت داده شده خریداری و حدود 25 سال پیش ثبت نموده و سند مالکیت آن را دریافت کرده ام در حال حاضر اداره زمین شهری با ارائه آگهی ملی اعلام نموده این زمین و زمین های مجاور آن ملی است و درخواست صدور سند مالکیت آن را از اداره ثبت اسناد نموده است اداره ثبت اسناد درصدد ابطال سند مالکیت اینجانب است لطفا بند را راهنمایی فرمایید چکار کنم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید دعوی حقوقی به خواسته هایی چون ابطال رای کمیسیون ماده 12 و... طرح نمایید

موضوع تخصصی و پیچیده بوده و مستلزم رجوع به وکیل است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید