مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه فوری و اجور معوقه و اجرت المثل ایام تصرف و خسارات و هزینه دادرسی

با سلام
اینجانب یک واحد آپارتمان را به مدت 1 سال با قراردی که در آژانس املاک ثبت شده است به شخصی اجاره داده ام ولی مستاجر 2ماه آخر اجاره پرداخت نکرده است و با گذشت 20روز از زمان انقضای قرار داد اقدام به تخلیه نکرده است و دسترسی ای هم به ایشان ندارم و تلفن هم پاسخ نمی دهد.میخواستم ببینم جهت تخلیه و مطالبه اجاره ی پرداخت نشده ی 2ماه که ماهی500 هزارتومان بوده و ایامی که از قرار داد گذشته و تخلیه نکرده است که طبق قرار داد روزی 50 هزارتومان است و خسارات و هزینه های دادرسی چه کار باید کرد؟همچنین برای کسر هزینه های فوق از پول پیش که نزد اینجانب است چه باید کرد؟
آیا میتوان همه ی این هارا طی یک دادخواست پیگیری کرد یا باید جدا درخواست داد؟ و روند پیگیری و تخلیه به چه صورت است و تقریبا چه مدت زمان می برد؟
با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

از آن جایی که مدت اجاره مستأجر شما به پایان رسیده است شما می توانید تقاضای خود را با عنوان صدور دستور تخلیه در شورای حل اختلاف محل ملکتان مطرح کنید. برای گرفتن دستور تخلیه باید وجه الرهن به صندوق شورا واریز شود و شما خودتان نمی توانید از مبلغ ودیعه ای که در اختیارتان است اجاره بها و دیگر هزینه های مورد ادعا... را بردارید و می توانید با درخواست صدور قرار تأمین خواسته بخواهید که ودیعه نزد شورا به صورت توقیف بماند و پس از صدور رأی مبلغی که حق شماست از ودیعه داده خواهد شد. تمامی خواسته ها را می توانید ضمن یک دادخواست مطرح کنید با این شرط که بهای خواسته ها از حدنصاب صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف که تا بیست میلیون تومان است بیش تر نباشد. اگر بیش تر شد شورا فقط به تقاضای دستور تخلیه رسیدگی خواهد کرد.