مشاوره حقوقی رایگان - تعویض رنگ خودرو

سلام، بنده یه خودرو خریدم که تعویض رنگ شده و داخل برگ سبز ذکر شده که تعویض رنگ شده. اگر بخام رنگشو تغییر بدم به رنگ فابریک خودش چیکار باید کنم؟ و آیا دوباره داخل برگ سبز نوشته میشه که تغییر رنگ شده یانه؟

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

با سلام تعویض رنگ اتومبیل بایستی با مجوز اداره راهنمایی ورانندگی یا همون پلیس راهور و اداره اگاهی باشه والا در صورت تعویض بدون مجوز دچار مشکل خواهید شد چنانچه مجوز صادر شود در برگ سبز قید میشود