مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. 8ساله توی شرکت آجر کار میکنم. شرکت کارش جز مشاغل سخت و زیان اور هستش. روزی 11ساعتم سرکار به اجبار هستیم. من بعد 4سال عمل دیسک کمر کردم بخاطر فشار کار. الانم بعد 4سال دوباره دچار کمردرد شدم. ایا میتونم از شرکت یا کارفرما شکایت کنم دیه بگیرم.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
امکان دریافت ازکارافتادگی دارید ونه مطالبه دیه.مراجعه کنید به اداره تامین اجتماعی