مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دو تکه

سلام. حدود 4 ماه پیش خودرویی مدل 76 به مبلغ 14/5 خریدم. حدود 8 تومن خرجش کردم فاکتور هم از فروشنده دارم. قولنامه عادی گرفتم و از صاحب اصلی ماشین وکالت فروش بدون تاریخ دارم. الان فروختم به کسی دیگر به اون هم وکالت فروش بدون تاریخ دادم. الان اون رفته تعویض پلاک گفتن اتاقش دو تیکه هست و از قبل پلاک نمیشه. به فروشنده که از او قولنامه دارم زنگ میزنم میگه به من چه. به صاحب اصلی ماشین زنگ میزنم میگه بیار ماشین رو 9 تومن بهت میدم و گرنه برو شکایت کن به کسی هم که فروختم میخواد از من شکایت کنه چی کار کنم وایستم شکایت کنه از من یا اول من اقدام کنه؟ آیا در دادگاه من محکوم میشم یا اون ها؟ اگر اون ها شدن میتونم خرج کردم رو بگیرم با این که فاکتور هم دارم. خواهشا راهنمایی کنید بدجور درگیری ذهنی دارم. ممنون

پاسخ ها :

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

سلام شما میتوانید دادخواست ارش معامله رو بدهید آرش تفاوت قیمت سالم و معیوب ماشین رو می‌گویند که قیمت زمان معامله مد نظر میباشد