مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام من خانم 35 ساله هستم و مطلقه در حین طلاق باکره بودم بعد طلاق با مردی رابطه داشتم و دخول کامل انجام دادیم با رضایت خودم ولی چون بکارتم حلقویه پارگی و خونریزی نداشتم الان میخوام بدونم چون حین طلاق باکره بودم الان برا صیغه موقت نیاز به اذن پدر هست؟ و اینکه صیغه کوتاه مدت ساعتی و جلسه ای باید رسمی بشه یا فقط بین خودمون کافیه؟ و اینکه برا جلسه ای باید عده نگه دارم؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
با این وصف شما دیگر باکره نیستید
پس اذن پدر ساقط می شود
موضوع تخصصی است و در قالب متن توضیح دشوار و غیر قابل فهم است

در صورت‌تمایل، تماس بگیرید