مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری چکهای برگشتی

باسلام و احترام
من حدود 20فقره چک برگشتی دارم که اکثرا بابت ضمانت وام بانکی بوده و وامها تسویه شده اند. ولی متاسفانه هیچکدوم هنوز رفع سواثر نشدن .
به جهت شرایط شغلی از شهرستان مجبور به مهاجرت به جای دیگه شدم. تو سامانه بانک مرکزی بدهی ندارم و صفر میباشد ولی به جهت یه سری چکهای متفرقه هنوز تو استعلام بانکی چکها برگشت خورده هستن. و اینکه چکها همه قدیمی بوده
اگه امکان داره راهنمایی کنین که چه کاری باید انجام بدم.
باسپاس

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام دوست عزیز
ر اساس بخشنامه های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران کليه امور مربوط به رفع سوء اثر از چک‌هاي برگشتي اشخاص صرفا از طريق شعب و واحدهای تابعه بانکها می باشد .
به یکی از این طرق : تامین موجودی ، ارائه لاشه چک برگشتي، ارائه رضايت‌نامه محضري ذي‌نفع چک به بانک، ارائه حکم قضايي مبني بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتي و ... .