مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر من درخواست طلاق دادم همسرم اعتیاد داره و یک سال نفقه منو و دخترم پرداخت نمیکنه و وقتی که درخواست طلاق دادم تو اولین جلسه شورا به من گفتن که نه مهریه نه نفقه به من تعلق نمی گیره من 7 سال زندگی مشترک داشتم میخواستم بدونم چرا هیچ چیز به من تعلق نمی گیره و آیا با وجود نامه کمپ و نامه 1 سال نفقه پرداخت نکرده قاضی حکم طلاق صادر میکنه یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

نعمت نعمتی

نعمت نعمتی :

باسلام باتوضیحاتی که دادین هم مهریه وهم نفقه ایام گذشته به شماتعلق میگیره باتوجه به تخصصی بودن دعاوی خانوادگی ولزوم مشاوره حقوقی بهتراست ازیک همکاروکیل بهره مندشوید.

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام شما اسحقاق دریافت مهریه را دارید و نفقه هم در صورت نشوز ساقط میشود در هر حال باید نفقه دختر را بدهند با وضعیت عسر و حرجی که موجود است احتمال صدور رای است