مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار در قرارداد سه ماهه

با سلا.
بنده چند سال است که برای شرکت به صورت قراردادی کار می کنم و قرارداد اخیر که امضا کردم سه ماهه و اول برج 10 امضا کردم. اما به خاطر پیدا شدن کاری بهتر قصد استعفا دارم. سوالم این هست که آیا امکان استعفا برای من وجود دارد و این که درصورت استعفا سنوات و مزایا و عیدی به بنده تعلق می گیرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

استعفا از کار قبل از اتمام قرارداد استعفا از کار عیدی و سنوات در صورت استعفا از کار