مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما از کارگر و ادعای خسارت

با سلام، من 4 سال در شرکتی مشغول به کار بودم و در آذرماه استعفا دادم و به شرکت هم گفتم که تا اخر سال باهاتون همکاری میکنم تا کسیو پیدا کنید. قراردادم تا اخر سال بود و تمام شده و گزارش امور رو هم به صورت کامل به جانشین خودم دادم. بعد از 24 روز از تاریخ اتمام قراردادم الان بابت کاری که در مدت اشتغال من بوده و درجریان هم بودن میخوان ازم شکایت کنن. میخواستم بدونم آیا میتونن از من خسارت دریافت کنن؟ بهشون هم اعلام کردم که تا زمان حل شدن مشکلشون همکاری میکنم باهاشون تا مشکل حل بشه. اما اگر شکایت کنن آیا خسارتی شامل حال من میشه؟

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

بستگی داره بتونن ثابت کنن شما بهشون خسارات وارد کردید اگر بتونن ثابت کنن شما خسارت وارد کردید بله