مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز و رابطه نامشروع

با سلام همسر بنده تقریبا 5 سال پیش با مردی دوست شده که اون مرد خودش رو به عنوان پسر معرفی کرده در صورتی که یه زن و یک بچه از زن اولش داشت که اونو طلاق داده و یه زن دیگه اون موقع داشت که حامله بوده و در عقدش بوده و همسر بنده که مدت کم یعنی کمتر از یه ماه با اون رابطه تلفنی داشته طرف مقابل حتی برای اینکه کامل نشون بده که قصدش ازدواجه یه بار خواهرشو اورده بوده برا اشنایی یه بار هم برادر و برادرزنش رو اورده بوده برای اشنایی که نشون بده واقعا قصدش ازدواجه به نوعی کاملا حرفه ای همسر منو اغفال کرده و اصلا نگفته بوده که زن و بچه داشته و حتی خودش رو مامور معرفی کرده یه روز زنگ میزنه به همسر بنده دعوتش میکنه خونه همون برادرش که میخوان ببیننت میبره خونه برادرش با اونا هماهنگ میکنه که خونه نباشن در رو هم نیمه باز میزاره خلاصه بدون رضایت و به زور به صورت جزیی دخول انجام و پرده بکارت اسیب میبینه و به خاطر داد و فریاد میترسه ولش میکنه میاره میرسونه خونشون بعد از دو روز فهمیدن خانواده و شناختن طرف و فهمیدن ماجرا میرن شکایت میکنن برای طرف متهم چند ماه زندان و دو سال تبعید به خاش حکم در میاد و برای دختر هم یه هفته زندان میفرسته قاضی
سوال بنده حقیر از اساتید این است که ایا من بعد از گذشتن 5 سال از این پرونده به عنوان شوهر طرف میتونم از متهم شکایت کنم؟
و به نظرتون حکمی که قاضی داده به نظرتون کم و عجیب نیست؟
و ایا وکیل دختره کوتاهی نکرده و طی ملاقات من با وکیل کمی به نظر حرفاش ضد و نقیص بود
و اگه من درگیری با طرف داشته باشم میتونن منو وصل کنن به این پرونده و انگیزه قبلی در نظر بگیرن
لطفا تا جایی که امکانش هست راهنماییم کنین من چه کار کنم
اصلا چرا باید برا دختر قاضی زندان بده چند روز؟
متاسفانه من اصل ماجرا رو چند سال دیگه فهمیدم

پاسخ ها :

گلستان  صيادي

گلستان صيادي :

استان :

سلام شما نمیتوانید شکایت کنید و حکم قطعا باتوجه به مدارک درست بوده درهرحال متضرر ازحکم میتونه تجدیدنظدخواهی کنه

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. این ماجرا در زمان قبل از ازدواج شما رخ داده و شما سمتی برای شکایت ندارید . زندان دختر هم احتمالا به علت نداشتن وثیقه بوده و چون یک بار رسیدگی شده و رای داده شده دوباره قابل شکایت از همون جهت نیست . مگر حکم دادگاه توسط وکیل مطالعه شود و معلوم شود که حکم خلاف قانون و یا شرع بوده قابل پیگیری است .