مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام و خسته نباشید
در مورخه 86 تقسیم نامه ای ما بین وراث انجام گرفته است که در این تقسیم نامه هر یک خواهر با یک برادر می باشد یکی از خواهرها در ان جلسه حضور نداشته است پسر بزرگ ایشان خود را وکیل تام الاختیار مادرش خوانده و زیر برگ را در حضور شهود امضا نموده است که وکیل مادر می باشد سپس همان شب تقسیم نامه را به امضا مادرش رسانده است و صبح برگه تقسیم نامه را اظهار داشته است که مادرش اثر انگشت زده به وراث داده است سپس در سال 94 تفاهم نامه ای مجدد که یکی از برادران خواسته سهم یکی از خواهرها را بده تقسیم نامه 86 نیز بار دیگر بیان گردیده که هر یک خواهر با یک برادر می باشد را مورد قبول همه وراث بوده و مجددا همه حتی خواهری که در ان جلسه اول نبوده بود حضور داشته و امضا نموده است حال با گذشت 14 سال شکایت نموده است که امضا برای اینجانب نیست دادگاه 2 بار دعوای نامبرده را رد نموده است ولی بار سوم که شکایت نموده است دادگاه تقسیم نامه را که سال 86 تنظیم گردیده است را ابطال اعلام کرده است بدون اینکه اثر انگشتی گرفته شود و یا صحت و سقم شاکی مورد قبول باشد و یا شهودی خواسته شود. حال از عزیزان می خواست که بدانم که چکار باید کرد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد از قسمت مربوط در سايت وكيل با هزينه خود بگيريد چون موضوع تخصصي است