مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد مسکونی

با سلام. سال 91 از تعاونی اداره اطلاعات به واسطه یکی از کارمندان آن اداره در پروژه ساختمانی مشارکت نمودم.
ابتدا 3 واحد به من اختصاص دادن و سه فیش 20 میلیون تومانی واریز کردم.
ودیعه دوم چند ماه بعد که سه فیش 10 میلیون پانصد هزار تومانی بود رو هم واریز کردم.
بعد از واریز دوم از طریق دوستمان اطلاع دادن که تعدادی از کارکنان بازنشسته اعتراض نمودند که چرا به ما واحد اختصاص داده نشده و به ناچار از من که 3 واحد ثبت نام کرده بودم یک واحد کم کردن و بعد از اون فقط فیش های واریزی 2 فقره 8 میلیونی و دو فقره 15میلیونی سال 92 واریز کردم.
پروژه مشکل مالکیتی پیدا کرد و تا دو سه سال بعد از واریزها هیچ ساخت و سازی انجام ندادن ( زمین مورد نظر رو رویت کرده بودم).
تا این که شروع به ساخت کردن و اعلام کردن که علی الحساب مبلغ 50 میلیون بابت هر واحد مجددا به حساب واریز کنیم که من تلفنی با هیات مدیره صحبت کردم و اعلام کردم که تا مبلغ نهایی و زمان تحویل رو اعلام نکنین پولی واریز نمیکنم.
من با توجه به شرایط مالی خوبم در سال 91 میتونستم 3 واحد سرمایه گذاری کنم ولی این چند سال که پروژه متوقف شده بود با توجه به تورم و طولانی شدن زمان تحویل پروژه پس از درخواست من مبنی بر جدول پرداخت و مبلغ نهایی به من اعلام کردن که چنانچه وجهی پرداخت نکنید به شما یک واحد ولی اولویت اول در انتخاب واحد تعلق خواهد گرفت.
الان پس از گذشت 2 سال از آن موضوع موقع تحویل واحد ها رسیده و بین کارمندانشون تقسیم کردن و به من اعلام کردن که به شما از طبقه همکف از یکی از واحد ها 3 دانگ بیشتر به شما تعلق نمیگیره و با توجه به این که 3 دانگ دیگر را به شخصی دیگر واگذار نموده ایم و مبلغ 7 میلیون بیشتر از شما پرداخت کرده شما باید 3 دانگ خود را با مبلغ کارشناسی 11 میلیون واگذار کنید ( قیمت واحد صفر در اون محدوده حدود 15 میلیون هست).
یعنی پس از گذشت 9 سال و واریز 137و نیم میلیون اعلام میکنن که 480 میلیون بگیر.
ضمنا اعلام میکنن که هیات مدیره مصوب کرده اگر 150 میلیون پرداخت میکردی مابه التفاوت رو پرداخت میکردی و یک واحد تحویل میگرفتی که من عنوان کردم هیات مدیره قبلی عنوان کرده که مبلغی واریز نکنم. ( بعد از این که گفتم مبلغی واریز نمیکنم، اعلام کرده بودن که یک واحد با اولویت اول به من تعلق خواهد گرفت). بقیه اعضا با حدودا 60 میلیون سودی که اون مدت که پروژه خوابیده بود به سرمایشون تعلق گرفته حدود 300 میلیون بابت هر واحد پرداخت کردن. ضمنا از ابتدای سرمایه گذاری از دادن هر گونه رسید و قرارداد به دلیل این که پروژه از حفاظت اطلاعات هستش به من داده نشده و فقط کپی فیش های واریزی رو دارم.شخصی که به واسطه اون سرمایه گذاری کردم مطالب را تایید میکنه و حاضر هست هر جایی شهادت بده.
فیش ها رو به حساب 6 نفر که 2 حساب مشترک داشتن واریز کردم و هیچ اطلاعات دیگری ندارم. با توجه به این که طرف من اداره اطلاعات هست چطور میتونم اقدام کنم و به حق و حقوقم برسم؟

پاسخ ها :

پیش خرید واحد مسکونی عدم تحویل واحد پیش خرید شده پیش خرید ملک