مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از اطلاعات کارت ملی

سلام. من چن روز پیش استخدام آنلاین شدم برای کار تایپ.
در ابتدا خواستن برای ثبت نام مبلغ 40 هزار تومان واریز کنم و فیش واریزی رو برای آن ها ارسال کنم.
بعد از من اسم، فامیل، کد ملی و تاریخ تولد خواستن ( عکس کارت ملی نفرستادم و فقط کد ملی و تاریخ تولد رو نوشتم ) شماره کارت بانکی هم خواستن برای واریز حقوقم.
میخواستم بدونم امکانش هست فقط با داشتن کد ملی و اسم فامیل من، کار های غیر قانونی انجام بدن؟
اگر میشه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بهمن مقیمی ورزنی

جناب آقای بهمن مقیمی ورزنی :

بله امکان سو استفاده هست بیشتر مراقبت بفرمایید.