مشاوره حقوقی رایگان - سلام ایا با سریال پشت کارت ملی یا شماره کارت میشود حساب بانکی را خالی کرد؟

با سلام خسته نباشید ببخشید با سریال کارت ملی و شماره کارت ملی میشود حساب بانکی را خالی کرد؟ چند روز پیش یه فردی به وعده وام سریال کارت ملی و شماره کارت ملی من را درخواست کرد و من هم در اختیارش قرار دادم این سوال پیش امده برای من ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سوء استفاده از اطلاعات کارت ملی سوء استفاده از اطلاعات هویتی