مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام. همسر سابقم از بنده طلاق غیابی گرفته دوسال پیش و دادگاه بنده را متهم به پرداخت هر6ماه یک عدد سکه و ماهیانه 2گرم طلا کرده است. تا الان 3قسط مهریه اش را داده ام ولی اکنون با خرابی اوضاع اقتصادی و کسادی بازار قادر به پرداخت هر 6ماه یک سکه نیستم ومجدد به آن دادگاه اعتراض دادم و تقاضا رسیدگی مجدد دادم ولی قاضی گفت اگه همسرتون موافقت کنه مدت زمانش بیشتر میشه که در روز رسیدگی موافقت نکرد و دادگاه هم رای به هر6ماه داد و اکنون من نمیتوانم این مهریه را با این اقساط پرداخت کنم. لطفا راهنماییم کنین که چکار کنم. باتشکر فراوان از راهنمایی های ارزشمندتان.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دادگاه با رعایت مصلحت طرفین این رأی را صادر کرده ولاغیر.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
با توجه به روح قانون نحوه محکومیتهای مالی سال 94 و ماده 3 آن قانون شما می توانید مجدداً دادخواست تعدیل مهریه را به استناد صورت دارایی و استشهادیه مطرح نمایید
استدال قاضی محترم در خصوص موافقت همسرتان صحیح نبوده چرا که دادخواست تعدیل مهریه براساس اوضاع و احوال شما بررسی میشود و در صورتیکی مهلت تجدیدنظرخواهی دارید به آن اعتراض کنید.
باتشکر