مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخاذی

سلام. من از شخصی به واسطه این که 10 سکه به او امانت داده بودم اما امانت نامه نداشتم. فقط در حضور دو نفر مرد اقرار نمود که سکه ها را امانت تحویل گرفته. حالا به او گفتم که از تو شکایت خیانت در امانت شکایت میکنم. او میگه من از تو به جرم اخاذی شکایت میکنم. میتونه این کار را انجام بده؟

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام شما باتوجه به گواهانی که دارید شکایت خودرا مطرح نمایید وقوع جرم اخاذی منوط به ارکانی میباشد که بایستی برای دادگاه محرز باشدوالا صرف کفتن طرف نمی تواند دلیل جرم اخاذی باشد.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در جرم خیانت در امانت عمل سپردن باید اثبات شود ودر صورت اثبات جرم محقق میشود در خصوص جرم اخاذی بایستی بین درخواست کننده وشخص دیگر رابطه سری اعم شرفی و نفسی باشد که معمولا همراه با تهدید است لذا در صورتی که بین شما چنین رابطه ای نبوده جرم اخاذی قابل اثبات نیست