مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع وراثتی

با سلام. من سال 77 زمینی که سهم الارث خودم بوده فروختم. و چند سال بعد به برادرم وکالت دادیم که سهم الارث خودشون رو سند بزنند. اکنون صاحب زمین از من میخواد که زمین رو به اسمشون بزنم زمین واقع در روستاست و در انجا به صورت قولنامه معامله میشده قبلا. ولی برادرم حاضر به سند زدن نیست. راهکار چیست؟ و اگر برادرم احیانا تمام زمین رو به اسم خودشون زده باشن حکمش چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به میزان اختیارات در وکالت داره اگه اخبار انتقال به نام خود داشته باشه با. آدم واجازه بوده کیفری برای وی متصور نیست. شما میتونید دادخواست ربدهید

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

اگر برادرتو با استفاده از وکالتنامه ای که بهش دادید اقدام به فروش کل زمین کنه برای معامله قبلی شما با مشکل مواجه میشه . چرا که شما باید فروش قبلی خودتون رو در نظر می گرفتید و از اعطای وکالت بعدی به برادرتون امتناع میکردید

ایران صیدالی

سرکار خانم ایران صیدالی :

سلام
اگر سند کامل منتقل نشده به نام برادر شما،میتونید سهم خودتون رو مشاعا به خریدار منتقل کنید ؛درغیر این صورت ضروری هست با یک وکیل بصورت حضوری صحبت کنید