مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

با سلام. من دختر 19 ساله هستم که در 16سالگی پدرم فوت شد و من حکم رشدم رو رفتم گرفتم و مادرم ازدواج کرد. چند ماه بعد از سر لج و لجبازی، من پافشاری کردم که با برادرم میخوام زندگی کنم و الان که برادرم معتاد هست و دست بزن داره و من اکثرا در اتاق هستم، میخوام مستقل بشم. کار هم میکنم ولی مادرم طلاهایم رو برده با خودش و میگه هر وقت شوهر کنی بهت میدم. نمیدونم چی کار کنم که طلا ها رو از مادرم بگیرم و بتونم حداقل یک خونه بگیرم و خودم رو نجات بدم از این فلاکت و زندگی سنگین داشته باشم نه با یک فرد معتاد که فقط برادرم هست و مجبور به زندگی باشم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سعی کنید بروید و همراه با مادرتان زندگی کنید این بهترین کار است و فکر زندگی مستقل نکنید چون.....