مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی پزشک به تبعیت از همسر

با سلام و وقت بخیر.
بنده عضو هیات علمی پیمانی هستم و همسر بنده مشغول گذراندن دوره تخصص پزشکی در شهر دیگری هست. آیا امکان جابجایی محل تحصیل ( طی گذراندن دوره تخصص ) یا این که حتی بعد از اتمام تحصیل دوره تخصص، آیا امکان گذراندن دوره طرح اجباری (عام) پزشکان در شهر محل خدمت بنده یا شهرستان نزدیک به شهر همسر وجود دارد؟ شایان ذکر هست محل خدمت بنده شهر مشهد هست.

با تشکر.

پاسخ ها :

انتقالی شغلی پزشک به تبعیت از همسر انتقالی شغلی قوانین انتقالی شغلی تبعیت از همسر