مشاوره حقوقی رایگان - راه حلی برای ایجاد برخوردهای غیر اصولی

سلام. دختری سی ساله دارم او بسیار عصبی است و دوستان غیر قابل اعتماد او هرشب ساعت سه صبح خانه برمیگردد و از هر راهکاری که بوده استفاده کردم ولی جواب ندیدم میخواهم او را به تیمارستان یا شبیه اونجا معرفی کنم چون وقتی در خواب هستم
واقعا از او میترسیم که مورد حمله قرار بگیریم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
ظاهرا نیاز شما بیشتر نیاز پزشکی و مشاوره روانشناسی است تا حقوقی

حمید بارانی

حمید بارانی:

سلام ، مطابق قانون مدني شخص بالغ (١٨سال به بالا)رشيد محسوب مي شود براي لغو حكم قانوني رشد ناگزير هستيد از اداره سرپرستي دادگستري تقاضاي حكم حجر(به علت جنون يا سفاهت ) كنيد و در صورت اعلام نظر كارشناس(پزشكي قانوني )حكم حجر صادر مي شود اما بنظر مي رسد دختر شما مجنون نباشدبلكه خوشگذران باشد و اختيارش هم دست خودش هست .
در موارد تهديد يا حمله به شما مي توانيد با ١١٠ يا ١٢٣ تماس بگيريد اين دو ارگان بهتر مي توانند به شما كمك كنند