مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر مجاز همسایه

با سلام.
اینجانب دارای ساختمانی در منطقه سردسیر هستم که جهت ساختمان ها شمالی جنوبی است. همسایه جنوبی طبق طرح تفصیلی شهر مجوز 2 سقف از شهرداری گرفته ولی الان داره 4 سقف را اجرا میکنه و سایه اندازی روی ساختمان بنده دارد. بنده به شهرداری مراجعه کردم و شکایت کردم ولی متاسفانه شهرداری قدرت اجرایی ندارد و جلوی ساخت و ساز را نگرفته. الام میخوام از طریق دادگستری یا شورای حل اختلاف اقدام کنم باید دادخواستم بر چه پایه ای باشد؟ دادخواست تامین دلیل بدهم یا دادخواست تخریب یا هر دو را با هم؟ آیا در کمیسیون ماده 100 حکم به تخریب می دهند؟
البته پروانه ساخت در شهرداری به نام مالک قبلی است که ساختمان را در مرحله سفت کاری فروخته و مالک جدید اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کرده در دادخواست باید خواهان را چه کسی قرار دهیم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

درصورتی که پروانه ساخت داشته باشد و این پروانه خلاف مقررات صادر شده باشد ابطال آن دیوان عدالت اداری است