مشاوره حقوقی رایگان - پست سیاسی

سلام
من به علت انتشار یک پست سیاسی در اینستاگرام توسط اطلاعات احضار شدم و این کار بخاطر جوونی و خامی من بوده و از کرده خودم کاملا پشیمانم. بنظر شما چه اتفاقی قراره برای من بیوفته ؟ تعهد بدم و ابراز ندامت بکنم پرونده ام پاک میشه و آیا اصلا پرونده تشکیل شده برای من همین الانش یا نه؟

پاسخ ها :

حمید دانیالی

حمید دانیالی :

استان :

سلام صرف احضار دلالت بر توجه جرم به شما نمی باشد از مرجع مزبور پیگیری بفرمائید و شماره کلاسه پرونده و مشخصات شعبه را اخذ بفرمایید