مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شغلی در لیست بیمه

با سلام. من در شرکتی در نیمه دوم سال 97 با عنوان شغلی کارمند و حقوق 4 میلیون استخدام شدم و از اول سال 98 با عنوان شغلی مدیر عامل و حقوق 10 میلیون ادامه همکاری دادم و امسال و سال دیگر نیز با همین سمت ادامه خواهم داد. با توجه به تغییر ناگهانی حق الزحمه و پیش فرض بیمه در اعمال ضریب سالانه بر حقوق سال 97، آیا در سال های آتی که بازنشست میشوم مشکل دارم؟ یا با توجه به تغییر موقعیت شغلی ( از کارمند به مدیر عاملی ) مشکلی نخواهم داشت؟

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ملاک عمل بیمه سنوات پایانی است وترفیع بیمه شده موجب تضییع حق ایشان نیست
برای تکمیل اطلاعات می توانیدبامشاوربن بیمه مشورت فرمایید