مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شریک

با سلام و عرض ارادت.
اینجانب کابینت ساز هستم. از میان همکارانم که بنده کارفرمایان هستم. یکی از همکارانم که با هم همسایه هم هستیم به صورت مخفیانه به نام من از مشتریانم که کار کابینت کرده ایم، پول گرفته تا حتی بعضی ها کلا تسویه کرده. با توجه به این که تمام حقوق و مطالبه خودش را پیش پیش گرفته است. البته پول هایی را که از طرف حساب ها گرفته همه میلیون تومانی هست که از این موضوع سخت ناراحت هستم. چه باید بکنم؟ ممنون میشم از راهکارتان.

پاسخ ها :

معصومه  جعفري دودران

معصومه جعفري دودران :

سلام. ابتدا شما از کسانی که به ایشان پول پرداخت نموده اند بخواهید که رسید خود را به شما بدهند اگر قرارداد کار به نام شما بوده و ایشان هیچ سمتی در وصول دستمزد قرارداد نداشته اند با استناد به رسیدها جمع مبلغ وصولی را می توانید طی وددخواست مطالبه وجه از ایشان با تقدیم دادخواست بخواهید.

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام شکایت خیانت درامانت باتعین تقریبی مبلغ دریافتی ازمشتریان تان دردفتر خدمات قضایی مطرح نمایید