مشاوره حقوقی رایگان - افترا و کلاهبرداری از قرارداد شراکت

سلام،، شریکم یه قرارداد باطل و یک طرفه باهام بست تا از زیر بار تعهداتش دربره که این قرارداد همه به نفع خودش و به ضرر بنده است، بنده فقط عامل و نیروی کاری بودم تو مغازه و ایشون سرمایه گذار متعهد ،،، تو یکی از بندها نوشته که هر موقع بخوام میتونم قراردادو به تنهایی فسخ کنم که همه بندها به این شما تنظیم شده که بعد از تحریر این قرارداد ایجاد اختلاف کرد و ازم یک شکایت واهی کرد بجرم خیانت در امانت، سرقت و تحصیل از طریق نامشروع که منو بترسونه و وسایل مغازه رو بندازه گردن من اونم به چند برابر بیشتر که در سری اول منع تعقیب خورد بهم و بعد باز اعتراض زد که بازم تبرعه قطعی گرفتم و این قرارداد رو تو پرونده کیفریش نذاشته بود از بس که ایراد داره و کلاهبرداریش رو میشد،،، قبل از اومدن رای دادگاه با برادرش برای ماست مالی بلند شدن رفتن دم در پدر خانومم و اونجا هم بهم تهمت و افترا زدن که بتونن با فشار از طریق خانواده خانومم مغازه رو بندازن گردن من که اونا هم یک استشهاد محلی روستا علیه خودش و برادرش جمع کردن که باعث آبروریزی مردم شدن و فرداشم اومده جلو درخونه خودم و با همسرم اختلاف خانوادگی درست کرده و جلو درو همسایه شلوغ کاری کرده که گزارش کلانتری هم هست،،،، و چندتا صدا هم دارم از همدستی وکیلش که می‌خواست منو بکشه خارج از شهر و قراردادو از چنگم دربیارن که دوباره نتونم ازش شکایت کنم و صدای درخواست رضایت گرفتن دوستش و صدای شورا برای این صلح و سازش موجوده و دوتا وکیل داشت که دوتاشم خودشونو کشیدن کنار و یه جورایی باهاش همدست بودن که میتونم پرینت زنگ زدناشونو بگیرم ،،،،،، حالا با وجود تخلف قراردادی که تو پرونده شکایت خودشم نذاشته بود و مزاحمت های درب منازل و همدستی وکیلاش که صدای یکیشم موجوده آیا میتونم از خودش و برادرش اعاده حیثیت کنم و از قرارداد کذاییش خسارت قراردادیمو بگیرم و تخلف وکیلاشو باید به کجا گزارش بدم چون 6 ماهه بیکارم کردن و زندگیم داره به طلاق منجر میشه؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت افترا و تهمت را
مطرح نمایید
و می توانید دادخواست مطالبه ضرر و زیان را مطرح نمایید البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید تحت افترا شکایت نمایید و همچنین دادخواست ضرر و زیان