مشاوره حقوقی رایگان - نزاع و درگیری

باعرض سلام و خسته نباشید. باخانم جوانی که شوهرش فوت شده بود چندسالی رابطه دارم، مدتی قبل برای تفریح به خانه خواهرش در شهرستان رفت، یک هفته بعد من هم رفتم. آنها فکر کردند من شوخی میکنم، جدی نگرفتند. من شک کردم. وقتی رسیدم کسی خانه خواهرش نبود، تلفنی درتماس بودیم. لحظه ای که فهمیدند واقعا آنجا هستم با بحث و فحش و ناسزا گوشی رو خاموش کردند. همانجا ایستادم تا ساعت 5:30صبح آمدند،هنوز از ماشین پیاده نشده بودند منو دیدن که ماشین به سرعت حرکت رفت، منم پشت سرشان، تا سرفلکه ای پیچیدم جلو ماشین، پیاده شدم رفتم سمت عقب ماشین که اونو پیاده کنم درقفل کرد، راننده بامن درگیر شد،بعد از چنددقیقه ای آنها از ماشین پیاده شدند و از پسره حمایت کردن که پسرخالمونه، پسره اهل همون منطقه بود با اومدن عده ای یهو شروع به چاقو انداختن کرد، با ته چاقو به سر و صورتم میزد، بینی من شکسته، وقتی دیدن همینجور خون از صورتم میاد سوارشدن رفتن، کلانتری هم رفتم اما توجهی نکردن، به احتمال اونا تماس گرفته بودن، هیچ نشانی از پسره ندارم. فقط شماره ماشینش، حالا من چجوری و کجا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

به دادسرای حوزه قضایی محل درگیری شکایت ومتهم را راننده خودروی مذکور معرفی بفرمایید.یاالله

یک وکیل

با سلام، به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کنید و با دادن شماره ماشین تقاضای استعلام مالک خودرو را نمایید.بهتر بود پس از وقوع حادثه باپلیس 110 تماس میگرفتید و گزارشی برایتان تنظیم و تشکیل پرونده داده میشد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
در اینگونه موارد باید شاهد داشته باشید علی الیحال از صاحب پلاک شکایت کنید تا رسیدگی صورت پذیرد