مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی همسایه

با سلام. اینجانب در سال 1391 اقدام به نوسازی ملک خودم نمودم و پایان کار دریافت کردم. امسال یکی از همسایه های ما که حدود 5 قواره با ما فاصله دارد ( شماره ملک ما 132 و ملک همسایه 128 می باشد) اقدام به نوسازی نموده اما 2 متر بیشتر از ساختمان ما پیشروی داشته طبیعی است. همسایه هایی که بین ما قرار دارند چنانچه در سال های آتی بخواهند اقدام به نوسازی نمایند به تبعیت از این ساختمان آن ها نیز همان میزان پیشروی خواهند نمود و ساختمان ما با مشکل اشرافیت و کاهش قیمت مواجه خواهد شد. آیا هم اکنون میتوانم با شکایت به شهرداری یا مراجع قانونی از پیشروی این ساختمان جلوگیری نمایم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

جبار کابلی

جبار کابلی :

بله میتوانید.ولی متاسفانه شهرداری با توقف موقتی و دریافت مبلغی بیشتر مجددا کار رو شروع خواهد کرد.دعوی حقوقی مبنی بر دستور موقت بر جلوگیری از ساخت و ساز و قلع و قمع بنا مطرح کنید شاید خسارت شما جبران بشه