مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی دختر از خانواده

سلام. دختری 18 ساله هستم. به دلیل رفتار پدر مادرم زندگی کردن با اون ها شدیدا برای من سخت هست. میخوام به صورت قانونی ازشون جدا بشم. ولی نمیدونم چطور میتونم این کار رو بکنم. فضای حاکم بر روی خونه ی ما به طوری هست که جرات گفتن این موضوع رو ندارم و مطمئنم اگر بفهمن دیگر امنیت جانی ندارم. لطفا کمکم کنید که چطور میتونم بدون نگرانی از دست دادن جونم و یا حبس شدنم تا ابد در خونه از اون ها جدا بشم؟

پاسخ ها :

جدا شدن قانونی دختر از خانواده جدا شدن دختر از خانواده جدا شدن از خانواده مستقل شدن دختر 18 ساله مستقل شدن دختر مجرد