مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی قاضی اجرا شورا به اخذ رضایتی که در شعب دادگاه حاصل شد

باسلام
در پی شکوائیه های خواهان در یکی از شعب دادگاه و دو شعبه شورا با توجه به جلب شدن از طریق شعب دادگاه واحد رضایت کلی بابت هر سه پرونده ولی با توجه که قاضی اجرای احکام شورا برای هر دو پرونده یکی بود ابتدا با انکار شاکی به سند رسمی توجهی نکرد و جلب مرا صادر نمود که اجبارا برای آزاد شدن دوباره مبلغ را پرداخت رضایت گرفتم ولی در ناباروری پرونده دیگر را به نفع من مختومه نمود شرایط هر سه پرونده یکسان است

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما سوالی نکردید.یاالله

یک وکیل

با سلام، اگر شما مبلغ محکوم به را دو بار پرداخت نموده اید این موضوع مصداق داراشدن بلاوجه است و می توانید دادخواست استرداد دهید ولی اینکه در خصوص اجراییه اشتباهی صورت گرفته باشد از همان مقام صادرکننده می توان درخواست ابطال یا اصلاح آن را نمود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
قضات شورا اصل را بر مصالحه قرار می دهند
بر این مبنا و اگر موضوع در دادگاه مطرح گردد محلی برای طرح در شورا نخواهد بود اما اگر شعبه ارجاع پرونده را به شورا ارجاع دهد شورا مستقلا به صدور رای خواهد پرداخت
و به نظر شما وقعی نشان نمی دهد