مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضات ساکنین به تعمیرات مشاعات ساختمان

با سلام. در ساختمان 4 واحدی یک مالک که دو واحد دارد میگوید راه پله را رنگ کنیم.
اما به دلیل اوضاع اقتصادی و مالی دو واحد دیگر راضی به این کار نمی باشند.
اما مالک عنوان کننده رنگ کاری پول شارژ ساختمان را به دلیل همکاری نکردن دو واحد دیگر در رنگ کاری نمی پردازد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

مدیر ساختمان می تواند برای کسی که از پرداخت شارژ ساختمان خودداری می نماید ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر پرداخت ارسال نماید و در صورت عدم پرداخت علیه وی میتواند دادخواست مطالبه در شورای حل اختلاف مطرح نماید