مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه به دلیل سایه اندازی

با سلام و احترام و عرض خسته نباشید.
بنده مجوز 5 طبقه با تراکم 48/. از شهرداری منطقه گرفته ام. اما بیش از 70/. ساخت داشته ام. حال همسایه همجوار شکایت نموده که چون بیش از تراکم مجاز یعنی بیش از 48/. ساخت نموده اید باید یک طبقه از ساختمان قلع و قمع شود. آیا کمیسیون ماده 100 حق اعتراض را به همسایه میدهد یا نه؟
بنده هیچ گونه تجاوزی به حریم کوچه و حریم حیاط همسایه مجاور ننموده ام و در ضمن در ضلع غربی همسایه قرار دارم و قطعه ها هم در واقع جنوبی هستند.
ولی ایشان اعتراض کرده که: سایه ساختمان اینجانب بر روی بام ساختمان همسایه (که هیچ گونه نورگیری بر پشت بام ندارد) سایه اندازی دارد. آیا کمیسیون حق اعتراض را به همسایه می دهد یا نه؟
در ضمن با توجه به این که همسایه از طریق شهرداری و نظام مهندسی وحتی استانداری در حال پیگیری است، خواهشمند است نسبت به راهنمایی اینجانب تسریع فرمائید . متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سطح اشغال با تعداد طبقات دو مقوله ی جدا هستند ، برای بحث سایه بعید است مبنایی یافت شود ولی اگر در اثر زیاده روی شما ضرری محرز شود شهرداری در قبال مرجع قضایی و رای دادگاه صلاحیت اظهار نظر فراتر از صریح قانون ندارد