مشاوره حقوقی رایگان - تصرف خیابان

با سلام. اینجانب باغی را خریدم که راه عبور رسیدن به این باغ خیابانی با عرض چهار و نیم متر می باشد و در قولنامه قید شده است. یک طرف خیابان پرتگاه و طرف دیگر آن زمین همسایه ها می باشد. یکی از همسایگان برای دیوار کردن زمین خود متراژ خیابان را رعایت نکرده که عرض خیابان از چهار و نیم به چهار متر در بعضی نقاط کمتر هم شده. به همسایه گفتم چرا عرض خیابان از پرتگاه را رعایت نکردی در جواب گفت سمت پرتگاه را سد ببندید بشه چهار و نیم متر. اینجانب برای این که درگیری صورت نگیرد، چیزی نگفتم. لذا از شما راهنمایی میخواستم تکلیف چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر برای سابقه ای که ذکر فرمودید مدارک اثباتی دارید از طریق دادگاه الزام رعایت آنرا بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست رفع تصرف در معبر مشاع بدهید، قبلش دادخواست تامین دلیل بدید