مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خرید مال غیر

سلام، خسته نباشید. پدر بنده 19 سال پیش یک خونه خریدن از یک نفر دیگر که اون آقا به صورت زمین خریدن و ساختن و خود اون آقا هم زمین رو از یک آقای دیگر قولنامه ای خریدن. بعد از پدرم خونه دو دست دیگر چرخیده. الان یک نفر شاکی شده که زمین متعلق به اون بوده و فروشنده زمین اصلی که به ما فروخته و بعد ساخته شده مشکل دارن. سال 90 از هم شکایت کردن ولی به جایی نرسیدن. الان دوباره شکایت کردن از نفر اول و الباقی که خونه خریدن. تکلیف ما چی هست؟ چون دادگاه سال 93 رای به این داده بود که خواهان مدرک معتبر نداشته برای اثبات مالکیت فقط یک قولنامه دستی با مهر یک بنگاه. الان تکلیف ما چی هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خواهان باید دعوای خود را اثبات کند . و هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد امد