مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه شورای حل اختلاف

سلام، خسته نباشید. چند ماه پیش ماشین خریدم و طرف هم آشنا بود. یک مقدار پول نقد دادم که بابتش رسید ندارم و مابقی انتقال دادم و رسید بانکی دارم. پول رو کامل دادم و قرار شد بیاد سند بزنه ولی افتاد زندان و چند ماهی نبود. بعد که اومد اون مقدار پول نقد قبول نداره و من همش یک شاهد دارم که دیده من پول دادم الزام به تنظیم سند زدم. قاضی حکم به تنظیم سند داد ولی رفته شورا شکایت کرده و در شعبه ای که افتادیم آشنا داشت و من هرچی میرم اون جا میگم، میگن ادعا هست و قبول نمیکنن. حتی رسید بانکی میگن باید بری پرینت حساب بگیری که فقط از حساب خودت انتقال داده باشی و کس دیگر قبول نیست. حالا اگر من در شورا شرکت نکنم چی میشه؟ من میدونم پولش رو دادم و خودش هم میدونه. چون دیده قیمت ماشین رفت بالا و خودش افتاد زندان و بی پول شد. قبل از شکایت پیام داد یا 25 میلیون میدی یا ماشین رو به نامت نمیزنم. الان چی کار باید کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما می توانید با یک شاهد به همراه سوگند شما دعوا را در شورا ثابت کنید . و مهم نیست که پول را از حساب چه کسی انتقال به حساب فروشنده داده باشید . و این کار شورا خلاف قانون است