مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی‌گناهی

سلام خسته نباشید بنده 16 سالمه و یه دختر 13 ساله گوشیمو یواشکی بدون اطلاع من بر میداشته و پیام های سکسی و عاشقانه تهدید امیز از تو واتساپ من به واتساپ خودش میداده تا این که یه روز پدر این دختره گوشی دختره رو بر میداره میبینه که ما به هم پیام های عاشقانه و سکسی تهدید امیز بعد به من گفته من میرم ازت شکایت میکنم و من از این موضوع بی خبر بودم الان من اعتراف و امضا و اثر انگشت این دختر رو روی کاغذ دارم اگر پدر این دختر از من شکایت کنه من میتونم با این کاغذ بیگناهیمو اثبات کنم؟ شاهدی لازمه این کاغذ رو امضا کنه؟ اگه لازمه دایی و خاله میتونن شاهد بشن؟ متن از هفته پیش نوشته شده اگه امروز ببرم امضا شاهدا امضا کنن مشکلی نداره؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید شهود شما واقعا شاهد این ماجرا که عنوان کرده اید باشند و تایید کنند