مشاوره حقوقی رایگان - درب در کوچه بن بست

با سلام. منزل ما انتهای کوچه خصوصی که دارای سه درب می باشد، هست. روبروی منزل ما دیوار همسایه ای است که درب آن از کوچه دیگر می باشد و در سند آن منزل قید شده است. آن ها از کوچه ما درب ندارند ولی در قدیم صاحب ملک درب را آن جا گذاشته اند. اکنون که دیوار خود را جهت بازسازی برداشته اند و همسایگان رضایت ندارند که درب وجود داشته باشد. آیا آن ها حق دارند که درب از کوچه اختصاصی بگذارند یا نه؟ در ضمن آن ها استشهادیه تهیه کرده و به شهرداری داده اند. قبلا هم شهرداری به آن ها گفته بود که کوچه اختصاصی است.

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق مقررات املاک اطراف کوچه بن بست حق دارند از آن درب باز کنند شما نمیتوانید مانع شوید .