مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه آپارتمان

سلام من میخواهم یک آپارتمان 115 متری خودم را با یک آپارتمان 135 متری معاوضه کنم ولی قیمت آپارتمان فروشنده متری 2 میلیون تومان بیشتر است که من باید جمعا 700 هزار تومان به فروشنده پرداخت کنم تا اپارتمان را به من تحویل دهد. آیا این عمل معاوضه محسوب میشود؟ آیا باید برای هر معامله باید یک قرارداد بیع جداگانه نوشته شود یا میتوان در قالب یک قرارداد معاوضه اون را لحاظ کرد ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

امکان معاوضه هست ولی اگه هرکدام رو بیع جداگانه بنویسید بهتره...