مشاوره حقوقی رایگان - هزینه‌های اضافی ساختمان

با سلام
مالک واحد ساختمانی نوساز هستم که مدیر ساختمان گاهی هزینه ‌های غیرلازم را به ساکنین تحمیل می‌کند مثلا به تازگی اقدام به بیمه کامل ساختمان نوساز کرده است و هزینه‌ها را مازاد به شارژ از ساکنین اخذ می‌کند. بنده شارژ ماهیانه را به طور کامل پرداخت میکنم اما از پرداخت هزینه مذکور امتناع کرده‌اند.
آیا امکان شکایت برای ایشالا محفوظ است امکان دفاع برای بنده چطور؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

خیر. هزینه های مازاد را نمی‌تواند مطالبه کند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

صرفا هزینه های ضروری را باید پرداخت نمایید