مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال قبل از دادخواست طلاق

با سلام.
به دلیل اختلافات با زنم میخواهم بعد از 22 زندگی مشترک دادخواست طلاق بدهم. مهریه ایشان را نیز پرداخت میکنم به صورت کامل. قبل از دادخواست طلاق میخواهم آپارتمان مسکونی و خودرو و وجه نقد حساب بانکی خود را جهت جلوگیری از تقسیم اموال با زنم به نام یکی از اقوام منتقل کنم. آیا امکانش هست این اقدام را انجام بدهم یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر میخواهید مهریه را پرداخت کنید چه نیازی به انتقال اموال به اقوام دارید که خبلی پر خطر است