مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام.
ما در یک ساختمان هستیم که از حیاط فقط به طبقه همکف راه دارد و واحدهای دیگر راهشان مجزا است.
با توجه به‌ تبصره 3 ماده 4 قانون آپارتمان نشینی که می گوید چنانچه چگونگي استقرار حياط ساختمان يا بالكن يا تراس مجموعه به گونه‌ اي باشد كه تنها از يک يا چند واحد مسكوني، امكان دسترسي ‌به آن باشد، هزينه حفظ و نگهداري آن قسمت به عهده استفاده‌ كننده يا استفاده‌ كنندگان است.
آیا طبقات دیگر این ادعا را می‌توانند بکنند که ما از هم از حیاط می‌توانیم استفاده کنیم یا خیر؟

پاسخ ها :

استفاده از حیاط مشاع در صورت عدم دسترسی به آن استفاده از حیاط مشاع عدم دسترسی به حیاط مشاع قوانین حیاط مشاع قوانین آپارتمان نشینی و مشاعات حیاط مشاع