مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام. فرزند شهید می باشم. از سال ٨٦ به صورت پیمانی در ناجا مشغول به خدمت شدم. در سال ٩١ در حالی که هیچ گونه پرونده ی محکومیتی نداشتم بدون هیچ گونه عذری بنده را از پیمانی به پایور تغییر وضعیت نداده و با توجه به اتمام قرداد 5 ساله از سازمان بیرون آمدم. حال با عنایت به این قانون آیا بنده هم میتوانم مجدد به سازمان برگردم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به موقع عمل می کردید، با این حال درخواستت را به سلسله مراتب ناجا و بنیاد شهید و دیوان عدالت اداری تقدیم کن انشالله که رسیدگی می شود