مشاوره حقوقی رایگان - گل انداز جوی

سلام.
یک خانه ی 190 متری هست که شهرداری سند صادر نمی کند. زیرا می گوید در گذشته این جا گل انداز بوده است که 90 متر آن در این خانه 190 متری قرار دارد.
آیا میتوان مقدار 90 متر را از شهرداری خرید و سند 190 متری گرفت و یا شهرداری این 90 متر را اجبارا آزاد سازی می کند و برای خانه سند 100 متری صادر می نماید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حقوق شهرداری در این خود ثابت شود تصمیم با شهرداری است که با شما توافق نماید یا اینکه قلع و قمع بنا را بگیرد