مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز در تصادف

سلام. سرباز در پست ایست و بازرسی در شب ماشین سواری شخصی به علت دید کم و سرعت زیاد با سرباز تصادف میکند و سرباز فوت میکند. آیا غیر از دیه، به خانواده حقوقی میرسد؟ پدر سرباز پس از پیگیری جهت مستمری بعد از دو سال به دلیل بیماری فوت میکند. فقط مادرش در قید حیاط می باشد.

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام اگر فقط سرباز در حال خدمت نظام وظیفه بوده که قائدتا سربازها فقط حین خدمت ماهیانه دریافت میکنند و پس از خدمت حقوق ماهیانه قطع میشه ..بنابراین به نظر بنده خیر چیزی غیراز دیه تعلق نمیگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبل از مرگ سرباز مادرش تحت تکفلش بوده ودفترچه براش گرفته باشد، باید علاوه بر دیه مستمری به مادرش هم بدهند در غی این صورت خیر