مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به دزدی شریک جرم

با سلام خسته نباشید ما چهار کارگر برای بار زدن اثاثیه منازل به کامیون رفته بودیم یکی از کارگرها بدونه اجازه یک جفت کفش پوشیده بود به خانه خودش آورده بود و صاحب منزل رفته از من شکایت کرده به جرم مسئول و شریک جرم و آیا من گناه کار هستم یا شریک جرم هستم میتوانم از صاحب منزل شکایت کنم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شخص خاطی مجازات میشود و شما هم تبرئه خواهید شد انشالله اما شکایت از صاحب خانه توجیه قانونی ندارد.

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، چنانچه مسئولیت معرفی کارگر با شما بوده شما پاسخگو باید باشید