مشاوره حقوقی رایگان - پلاک ثبتی زمین

سلام، خسته نباشید .
بنده یک قطعه زمین مزروعی دارم. مدت یک سال هست که شخصی زمینی کنار زمین من را خریداری کرده و اصرار زیادی در این یک سال داره که پلاک ثبتی من رو از من‌ بگیره و مدعی هست که بدون پلاک ثبتی زمین مجاور که زمین من هست امکان ثبت سند به نام‌ خودش وجود نداره. خواستم بپرسم که آیا حرفی که میزنه صحت داره؟ با دادن پلاک ثبتی برای زمین من مشکلی به وجود نمیاد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا صحبت همسایه شما صحیح به نظر می رسد . و شما می توانید برای بررسی موضوع به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید