مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات در مشاعات

با درود. منزلی خریدم که الان 9 ساله شده و مالکین اولیه ساختمان با توافق همه به واحد همکف اجازه دادن که به حیاط خلوت مشاع از داخل منزل در باز کند. با توجه به آن که باربیکیو این واحد هم در حیاط خلوت است و باربیکیو بقیه در تراس است. یکی از همسایه ها واحدش را فروخته و الان همسایه جدید رفته شکایت کرده که این کار تغییر در مشاعات است و باید درب بسته شود. با توجه به این که من واحد رو همینطوری خریدم و مالکین قبلی با هم به این توافق رسیده بودن و همسایه جدید از این موضوع اطلاع داشت اما تا مستقر شد رفت و شکایت کرد. میشه به عطف ماسبق در دادگاه اتکا کرد؟ سپاس از پاسختون

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
تصمیم گیری براساس اسنادمالکیت ،تفکیکی ،صورتجلسه توافقات ... صورت می گیرد