مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جرم

با سلام.
پارسال یکی با من درگیر شد و بعد از آن بازپرس من را به خاطر سند حدود 4 روز زندانی کرد که در زندان چهره و انگشت نگاری شده ام. لیکن قبل از اجرای دادگاه کیفری شاکی اومد و رضایت داد و برای من قرار موقوفی تعقیب صادر شد. الان در سیستم دادگستری عکس من با عنوان ضرب و جرح عمدی ایجاد شده است و موجود است. این عکس من آیا قابل حذف هست؟ آیا شامل مرور زمان میشود؟ با تشکر و ممنون.

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

بعداز گذشت مدت زمان قانونی مهرورزان حدف میشه از سجل کیفری شما

حمزه بغدادی

حمزه بغدادی :

استان :

بله باتوجه به عدم محكوميت شماحذف ميشود