مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل اسلحه

با سلام. پسرم رو به جرم سرقت اتومبیل، حمل کلت کمری با فشنگ های مشقی، شوکر و حدود هشتصد هزار تومن پول تقلبی دستگیر کردن. شاکی اتومبیل رضایت داد. پسرم سوء پیشینه نداره و 20 سالش هست. چه حکمی بهش میدن؟ با توجه به این که از کلت استفاده نکرده و از پول ها هم خرج نکرده.

پاسخ ها :

مجازات حمل اسلحه مجازات حمل شوکر پول تقلبی اسلحه سرقت خودرو سرقت